Sayfalar

YAYIN LİSTESİ (Bütün yazılarıma buradan erişebilirsiniz.)

29 Eylül 2019 Pazar

BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR! GEL VATANDAŞ GEL!


Merhabalar. İlk yazımda; blog sayfamda teknolojik gelişmelerden bahsedeceğimi ifade etmeme karşın ikinci yazımda genel bir konudan bahsetmem bazı eleştiriler almama neden oldu. Ancak bu sayfada sadece teknik konularda değil ilgimi çeken ve sizinle paylaşmak istediğim herhangi bir konu üzerinde de yazılar yazabileceğimi ifade ederek başlamak istiyorum. (Böylece kendi kurduğum sınırları yıkmış oldum. Oh be.)

Bugün sizlere sıklıkla faydalandığım internet kaynaklarından bahsedeceğim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki “telif hakları” diye bir şey var ancak “eğitimde telif hakları istisnası” diye de bir şey var. Bir öğretmen olduğum için kullandığım programları ticari amaçla kullanmayıp sadece eğitimde kullanmaktayım. Ticari olarak fayda sağlayacak kişilerin kesinlikle lisanslı yazılım kullanmasını tavsiye ederim.

Bu kısa açıklamadan sonra program gereksinimlerini karşıladığım ilk web sitesi
https://downloadly.ir   Sayfaya girdiğinizde bir başınız dönebilir sıkıntı yapmayın. İran menşeili bir site. English düğmesine tıklayarak sayfayı İngilizceye çevirebilirsiniz. Sitedeki bütün programlar inanmayacaksınız ama sorunsuz çalışıyor. Arkadaşlarım bu programları nereden indiriyorsun diye  hiç sormadılar ama ben yine de açıklıyorum😂. Siteden program indirirken Zenmate gibi web tarayıcıları tarafından desteklenen bir Proxy değişimi ve yasaklı sitelere giriş eklentisini kullanmanız gerekiyor. Sitede biraz gezinin gerçekten internetin hazine odasına girdiğinizi zannedeceksiniz.






İkinci site https://rahim-soft.com/ Bu site de program aramak için bire bir. Arayıp da bulamadığınız bir program olacağını zannetmiyorum. Eğer bulamadığınız bir program olursa bana ulaşın yardımcı olmaya çalışırım. (Bu söz  yayın tarihinden itibaren 1 ay için geçerlidir.) 






Üçüncü site https://tr.pdfdrive.com/  Ücretsiz Türkçe kitaplar indirmek için tasarlanmış bir arama motoru.

Dördüncü site ise; https://www.pdfdrive.com/. Bu da ücretsiz pdf kitap indirme sitesi ancak yabancı  dilde.

Şimdilik bu kadar. Bir sonraki yazımda işime yarayan çok kullanışlı bazı programlardan bahsetmeyi düşünüyorum.  Yorum yazarsanız çok mutlu olacağımı bilmenizi isterim. Hoşçakalın.

10 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler. Yeni yazılarınızı bekliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Denedim. İşe yarıyor. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaramasına sevindim. Ben teşekkür ederim.

      Sil
  3. Erhan Bey;
    Çok yararlı paylaşımlar yapmışsınız bloğunuzu yeni keşfettim. Benim de bloğum var ama sizin paylaşımlar mükemmel
    Teşekkürler
    https://elektrik-plc.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümit Bey güzel yorumunuz için teşekkürler. Ben de sizin sayfanızı takibe aldım. Çalışmalarınızda başarılar.

      Sil
  4. booria carpet designer programi yok hic bi yerde yok bu veya buna benzer bu carpet desen programi lazim bulabilirmisiniz .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biraz bakınca internetten bazı şeyler buldum ama. Youtube u da deneyin program ararken. Fikir vermesi açısından.

      Sil

Bu Blogda Ara