Sayfalar

YAYIN LİSTESİ (Bütün yazılarıma buradan erişebilirsiniz.)

15 Eylül 2019 Pazar

MERHABA

           

Merhaba ben Erhan Öztürk. Bu blog sayfasında sizlerle elektrik elektronik teknolojileri, bilişim teknolojileri alanlarında yeni öğrendiğim konuları ve bu konulardaki bilgilerimi/deneyimlerimi paylaşmayı düşünüyorum.

Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Adana'da doğdum. Lisans öğrenimimi Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği bölümünde 1997'de tamamladım.
Aynı yıl Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Elektrik Öğretmeni olarak atandım. Halen aynı okulda görev yapmaktayım. 2007 yılında Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Alanında yüksek lisansa başladım. Maalesef programı tez aşamasına kadar başarıyla getirmeme karşın farklı nedenlerden dolayı bitiremeden bu yıl kaydım silindi. Ama bu işi inşallah bir gün tamamlayacağım. Öğrenmeye olan tutku düzeyindeki bağlılığım ikinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans programına bu yıl kaydolmama neden oldu. İnşallah bu programı zamanında bitirebilirim.

Söz uçar yazı kalır derler. İşte tam da bu yüzden bu blog sayfası kendimi anlatmak için bir fırsat, bir kitap yazma hayali yolunda bir başlangıç olur umarım. En kısa zamanda görüşmek üzere. 

16 yorum:

  1. Hayırlı olsun. Başarılar dilerim. Öğrenmeye olan hevesiniz çok güzel. Bu hevesinizi otomotiv konusundada devam ettireceğinize eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Otomotiv derken ne demek istediğinizi anlamadım.

      Sil
  2. İnşallah tamamlarsınız. Tamamlamazsanız da vardır bir hayır.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsum. Başarılar diliyorum. Hep kariyer yapmayın ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Hayatboyu öğrenme onun için Öğrenmeye devam.

      Sil
  4. Bilime,Teknolojiye,Özellikle de Mesleğine olan sevgini biliyor ve görüyorum. Bu yolda devam etmeni hatta daha da ilerletmeni diliyorum. Selam ve Sevgilerimle.BABAN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim baba güzel yorumun için. Dualarınızı esirgemeyin. Ellerinizden öperim.

      Sil
  5. Samimi ve içten yazıların için eline sağlık kardeşim. Öğrenmeye,öğretmeye ve araştırmaya olan tutkunu yazılarında da görebiliyorum. Ayrıca yazıların bilgilendirici olduğu kadar eglendirici de emeğine sağlık:)))

    YanıtlaSil
  6. Allah yolunu açık etsin.Çalışmalarını ciddi ve öz güvenle yaptığını biliyoruz.Saygı ve sevgilerimle.Yüksel KOÇ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

      Sil
  7. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Güzel bilgiler paylaşmışsınız. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amacım insanlara faydalı olabilmek. Güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim.

      Sil

Bu Blogda Ara