Sayfalar

YAYIN LİSTESİ (Bütün yazılarıma buradan erişebilirsiniz.)

1 Ekim 2020 Perşembe

SIEMENS S7 1200 TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

Herkese merhaba. Farklı birçok platformlardan olumlu geribildirimler almam bana iyi ki bu blog sayfasını açmışım dedirtiyor. Tahmin edersiniz ki insanlara faydalı olmak ne kadar mutluluk veriyor kişinin kendisine. Bende de inanılmaz duygulara neden oluyor. Birilerinin işine yarayacağını düşündüğüm bilgileri hiçbir zaman saklamadım ama saklayanları çok gördüm. Şimdi o saklanan bilgiler işe yaramıyor. Çünkü bilgi durağan değil ki. Durmuyor sürekli gelişiyor ve hatta değişiyor. Paylaşıldıkça artan şeylerden biri de bilgi, sevgi gibi. Bilgi saklayanların sevgilerini de çevrelerindekine gösterebildiklerini sanmıyorum. Bugün sizlerle başlıktan da anlaşılacağı üzere S7 1200 PLC'nin kullanım kılavuzunu paylaşacağım.

SIEMENS S7 1200 TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU


Bu blog sayfasına gelen yorumlardan birinde bir blog yazarı olan Ümit Saman beyefendinin blog sayfasını (https://elektrik-plc.blogspot.com) incelerken gördüğüm bu dökümanı paylaştığım yayının sonuna geldik. Dökümana ve daha fazlasına https://makrootomasyon.com.tr/makro-akademi/siemens-dokuman-ve-yazilimlar/ adresinden de ulaşabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

2 yorum:

  1. Tesekkür ederim çok faydalı paylaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burası benim not defterim. Önemli gördüğüm şeyleri buraya koyuyorum ve herkese açık. Ziyaretiniz ve yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil

Bu Blogda Ara