Sayfalar

YAYIN LİSTESİ (Bütün yazılarıma buradan erişebilirsiniz.)

10 Kasım 2019 Pazar

BLOG'UMU NASIL YAYGINLAŞTIRIRIM?


Herkese iyi pazarlar. BU BLOG'U BEN NİYE AÇTIM yazımda bahsetmiştim aslında. Sayfa izlenme sayıları arzu ettiğimden daha az olunca bu sayıyı artırmak için "yeni yazdığım yazının linkini paylaştıktan sonra "Bu mesajı 10 kişiye gönderirsen dilediğin ne var ise o olacak bu denendi sen de 10 kişiye at 3 vakte kadar tüm isteklerine kavuşacaksın. Yok eğer bu mesajı önemsemez de kimseye göndermezsen başına binbir bela gelir de ocağın söner perişan olursun." diye ekleyeceğim." diye yazmıştım. Ama dediğimi yapmadım. Onun yerine yıllardır girmediğim Facebook sayfama yeniden girdim.

7 Kasım 2019 Perşembe

EYVAH BIOS ŞİFREMİ UNUTTUM 2

Herkese merhabalar. "Eyvah Bios Şifremi Unuttum" serisine devam ediyoruz. Umarım bu yazıyla BIOS şifre sıfırlama/resetleme/kırma serisini bitirebiliriz.
Şifre kırma denilince aklıma, filmlerdeki şifre kırma sahneleriyle ilgili bir arkadaşıma yaptığım yorumum geliyor:
"Şu filmlerdeki fon müziği sayesinde heyecanın doruğa çıktığı, şifrenin bulunamadığı taktirde dünyanın sonunun geleceği veya bir felaketin olacağı durum son saniyede bilgisayar canavarının klavye tuşlarına hunharca basmasıyla çözülür ve her şey yoluna girer ya yok böyle bir şey aslında.

4 Kasım 2019 Pazartesi

EYVAH BIOS ŞİFREMİ UNUTTUM 1


Bu hafta kızımın sınav haftası olması nedeniyle bilgisayarıma el konuldu. Bu yüzden bu yazıyı çok geç saatlerde ancak yazabiliyorum. Hafta sonu sizleri yazılarımdan mahrum bıraktığım için çok müteessirim. Umarım beni affedersiniz.🙏
Eyvah Windows Şifremi Unuttum yazım sizlerden oldukça ilgi görünce ben de Ata Demirer misali Eyvah Serisi yapayım dedim . Eyvah Eyvah'ın yakaladığı izleyici sayılarını görür mü bilmem ama bugün sizlere dizüstü bilgisayarınızın  BIOS şifresini unuttuğunuzda nasıl sıfırlayacağınızı anlatacağım. Bunun farklı durumlar için birçok yolu var ancak ben bunu size nasıl aktaracağım tam olarak bilmiyorum. Aklımda bir akış var ancak yazmaya başladıkça bu daha da şekillenecektir. Hadi başlayalım o zaman.

Bu Blogda Ara