Sayfalar

YAYIN LİSTESİ (Bütün yazılarıma buradan erişebilirsiniz.)

10 Ocak 2021 Pazar

CADe SIMU ile Aydınlatma Devreleri Tasarım ve Simülasyonu


Herkese merhaba. CADe SIMU programının kullanımına yönelik hazırladığım içeriğin ve Youtube kanalımda da paylaştığım videonun birçok öğretmen arkadaşım tarafından beğenilmesi, bu uygulama ile yapılabilecek ve mesleki teknik eğitim kurumlarında kullanılarak öğrencilerimiz için faydalı olabilecek  ürünler ortaya çıkarma fikrinin oluşmasına neden oldu.  Bu yazımda youtube kanalıma da yükleyeceğim videolar ekleyerek CADe SIMU programı ile aydınlatma devrelerinin tasarlanması ve simülasyonunun yapılmasını ele aldım.

CADe SIMU ile Adi Anahtar ve Komütatör Anahtar Tesisatı


Bugünlük de bu kadar. Umarım hazırladığım videolar tarafınızca çokca beğenilir ve faydalı olur. Kendinize iyi bakın, hoşçakalın. Bu arada kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayınız.

2 yorum:

  1. Eline emeğine sağlık. Güzel olmuş. Bir sorum olacaktı. Proteus programında olduğu gibi sembolleri değiştiremiyormuyuz. Yada proteusta sembol üretip tesisatları yapabilirmiyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Proteus'un geniş bir kütüphanesi var ve basit elektrik devrelerini tasarlayabilirsiniz tabi ki. Ancak ben başka dersler için de kullandığım için CADe SIMU'yu tercih ediyorum.

      Sil

Bu Blogda Ara