Sayfalar

YAYIN LİSTESİ (Bütün yazılarıma buradan erişebilirsiniz.)

8 Aralık 2020 Salı

YouTube Videolarını Reklamsız Paylaşın

Herkese merhaba. Bazen arkadaşlarınıza, en önemlisi de öğrencilerinize derslerinizi destekleyen youtube video linkleri göndermeniz gerekebiliyor. Özellikle öğrencilerinizin bu videoları  reklamsız bir şekilde izleyebilmeleri çok hoş olmaz mı? Youtube Premium sahibi değilseniz veya reklam engelleyici programlar kullanmıyor ya da blog sayfamda da bir yazımda bahsettiğim Opera web tarayıcısını kullanmıyorsanız, youtube'da izlenen videolar reklamlardan dolayı insana fenalık getirebiliyor. Bugün anlatacağım yöntem ile sizler de izlemek istediğiniz videoları reklamsız ve tam ekran boyutunda izleyebileceksiniz. Konu ilginizi çektiyse hadi başlayalım.

Youtube video linkinde bulunan youtube kelimesinde t ile u arasına - işaretini koyarak paylaşımınızı yapıyorsunuz.

ÖRNEK:

 https://www.yout-ube.com/..............

Bu işlemi yaparken önce paylaşmak istediğiniz video linkini kopyalayın ve göndermek istediğiniz platforma yapıştırıp t ile u arasına - işareti koyunuz ve paylaşımınızı yapınız.

Bugünlük de bu kadar. Bu kısa bilgi içeren yazı umarım işinize yarar.

Güncelleme:

Söylemeyi unuttuğum bir kaç şey oldu. 

Bu yöntemde videolarınızı sınırsız tekrarlama özelliği ile izleyebilirsiniz. Ben bunu sevdiğim bir parçayı sürekli dinlemek için kullanıyorum. 

Ayrıca bazı arkadaşlarım tabletlerinde bu yöntemi kullanamadıklarını belirttiler. Onun için ekstra bir yöntem var. Eğer videoları yukarıda anlattığım şekilde akıllı telefonlarınızda ya da tabletinizde izleyemediyseniz, bağlantıyı aşağıda vereceğim şekilde düzenleyip izleyiniz.

 https://m.yout-ube.com/..............

KENDİNİZE İYİ BAKIN HOŞÇAKALIN.

4 yorum:

  1. Teşekkürler. yine kullanışlı bir program; reklamsız youtube için opera oyuncu olanı kullanıyordum bu şimdi daha iyi oldu... Bir süre işimizi görür bu ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı durumlar için farklı çözümler kullanılabilir. Ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. erhan hocam emeğiniz için teşekkür ederim. Güzel ve işe yarar bir bilgi.

    YanıtlaSil

Bu Blogda Ara