Sayfalar

YAYIN LİSTESİ (Bütün yazılarıma buradan erişebilirsiniz.)

11 Ekim 2019 Cuma

EYVAH WINDOWS ŞİFREMİ UNUTTUM!

Bugün; eğer yaramaz bir öğrencinizin/arkadaşınızın veya kendi çocuğunuzun bilgisayarınıza oturum açma şifresi eklemesi/değiştirmesi nedeniyle veya Windows oturum açma şifrenizi unutmanızdan dolayı bilgisayarınızı açamadığınızda Windows oturum açma şifrenizi nasıl öğreneceğinizi veya sıfırlayacağınızı anlatacağım. Hadi başlayalım.
iSeePassword Windows Password Recovery
Derslerimi genellikle bilgisayar laboratuvar ortamlarında işlediğimden her yıl oturum açma problemleriyle bir kaç kez karşı karşıya kalabiliyorum. Bu nedenle bu sorunları bilgisayara format atmadan çözmenin yollarını bu öğrencilerim sayesinde öğreniyorum. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Kıymetli bir okul müdürüm eğitimde sorunlu olduğunu düşündüğümüz öğrencilerden şikayet etmememiz gerektiğini söylerdi. 23 yıllık meslek hayatımda öğrencilerim sayesinde bir çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim. 
ISeePassword Windows Password Recovery Pro'yu kullanarak bilgisayarınıza erişiminiz olmasa bile, bilgisayarınızın şifresini sıfırlamak mümkündür. Bu program sadece Windows sisteminizin şifresini sıfırlamakla kalmaz aynı zamanda şifreyi bilgisayarınızdan tamamen kaldırabilir. Kısacası, bu araç oturum açma ekranını bilgisayarınızdan siler ve bilgisayarınıza tekrar erişim imkanı sunar. Bu programın kullanımı tamamen güvenlidir; çünkü bilgisayarınızda hiçbir veri zarar görmez ve yerel, yönetici ve kök profilleri dahil olmak üzere her türlü kullanıcı hesabını sıfırlamak için kullanabilirsiniz. Şu ana kadar kullandıklarım arasında bu programın en iyisi olduğunu söylersem yalan söylemiş olmam. Çünkü bir çok sistemde ve bilgisayarda denedim ve çalıştı.
Bu işlemi yapabilmek için gerekenler:
1-500 MB depolama alanlı yeni bir USB flash sürücü veya yazılabilir CD / DVD.
2-Sıfırlama diskini yapmak için bir bilgisayar.
3-ISeePassword programı.
ISeePassword Windows Password Recovery Pro nasıl kullanılır?
Yazılım, şaşırtıcı tasarımı ve kullanımı kolay seçeneklerinden dolayı tarife gereksinim olmamasına karşın aşağıdaki adımları izleyerek Windows şifresini nasıl sıfırlayacağınızı göstermek istiyorum :

Adım 1. Bilgisayarınız şu anda kilitli olduğundan ve parola sıfırlama diskini yapmak için kullanamadığınızdan ödünç alınmış bir bilgisayar gereklidir. Bu yüzden farklı bir PC'de programı kurmanız gerekir. 
Adım 2. Parola sıfırlama diskini oluşturmak için boş bir CD / DVD veya flash sürücü alın. Boş olduğundan emin olun, çünkü bu program cihazınızı tamamen biçimlendirecektir.
Adım 3. ISeePassword dosyalarını seçtiğiniz cihaza yazdırmak için programın arayüzünden “CD / DVD Yaz” veya “USB Yaz” a tıklamanız yeterlidir.


Adım 4. “Burning Successfully!” mesajını gördükten sonra şifre sıfırlama diskini çıkarın.

Adım 5. Şimdi tekrar kilitli bilgisayarınıza oluşturduğunuz sıfırlama diskini takın ve BIOS ayarlarına girerek önyükleme önceliğini sıfırlama diskinizin olduğu diski 1. önceliğine koyduğunuzdan emin olun, böylece bilgisayarınız ondan önyüklenebilir.
Adım 6. BIOS ayarlarını kaydedip bilgisayarı yeniden başlatın ve ISeePassword Windows Password Recovery'nin ekranda otomatik olarak başlatılmasını bekleyin.
Adım 7. Neredeyse bitti. Şimdi, Windows 7, 8 , 10 veya XP gibi kullandığınız Windows sürümünü seçmeli ve şu anda kilitli olan bilgisayar hesabınızın adını seçmelisiniz. Bundan sonra, farenizle “Reset Password” e tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.


Adım 8. Bu işe kesinlikle yarayacak, şimdi bilgisayarı yeniden başlatmalı ve CD / DVD veya flash sürücüyü bilgisayarınızdan çıkarmalısınız. Parolanın bilgisayardan tamamen silindiğini görünce şaşıracaksınız.
Hepsi bu kadar. Şimdi bu programı nereden indireceğiz dediğinizi duydum sanki. Bunun için 
ÇOK KULLANIŞLI MASAÜSTÜ YAZILIMLAR ve BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR! GEL VATANDAŞ GEL! yazılarımı okumanızı tavsiye ediyorum. Şimdilik hoşçakalın.

16 yorum:

  1. İyi bir proğram okullarda öğrencilerin şifrelediği bilgisayarlarda kullanılır.

    YanıtlaSil
  2. Emeklerinize sağlık. Çok hoş bir program.

    YanıtlaSil
  3. Emeğine sağlık öğretmenim...sayende yine bilgilendik...yazılarını okumak keyifli 👍

    YanıtlaSil
  4. Ben daha önce benzer bir program kullanmıştım, ama bu daha basit geldi, teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Çok faydalı oldu. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim. Ben teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  6. Bazen karşımıza çıkan bir durum.Faydalanacak arkadaşlar olabilir. bu gigi bilgiler bize kolaylık sağlıyor devamını diliyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba paylaşımını yaptığınız programın itunes backup için olanı mevcut. Bilginize sığınarak tavsiye eder misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriniz ve katkınız için teşekkür ederim. Iseepassword gerçekten de birçok uygulama ve platformda işini başarıyla yapan bir uygulama.

      Sil
  8. Selamlar üstat, iseepassword programını Win 10 da tarif ettiğiniz şekilde kullandıktan sonra laptop hdd yi görmedi ve açılmadı, fikriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bios ayarlarında hdd birinci sıraya getirin. uefi legacy seçeneklerini de denerseniz hdd niz görülür bence. sorunu bios ayarlarından çözebilirsiniz.

      Sil

Bu Blogda Ara